Un veteran de război a fost decorat de Angel Tîlvăr la împlinirea vârstei de 102 ani

HomePolitică

Un veteran de război a fost decorat de Angel Tîlvăr la împlinirea vârstei de 102 ani

Generalul în retragere Octavian Leru, veteran în cel de-Al Doilea Război Mondial a fost decorat de ministrul Apărării, cu ocazia împlinirii vâ

Echipa condusă de Marcel Ciolacu a reușit să câștige toate bătăliile ,,pas cu pas”
Primarii propun un mecanism de compensare, după decizia de redirecționare a banilor din impozite locale / Guvernul evaluează propunerea
Dragă Denis, continuați să luptați ca și până acum!

Generalul în retragere Octavian Leru, veteran în cel de-Al Doilea Război Mondial a fost decorat de ministrul Apărării, cu ocazia împlinirii vârstei de 102 ani. ”Sunt onorat” a declarat Angel Tîlvăr.

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr l-a decorat pe veteranul de război, general în retragere, amintind sacrificiile pe care acesta le-a făcut pe timp de război.

Sursă Foto: Angel Tîlvăr Facebook

”Sunt onorat că am putut să îi transmit admirația și prețuirea mea generalului în retragere Octavian Leru, la împlinirea a 102 ani.

Veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial sunt cei mai dragi și respectați membri ai familiei noastre, familia Armatei României.

Le datorăm recunoștință pentru curajul și patriotismul cu care și-au făcut datoria în cele mai grele misiuni care pot fi încredințate unui militar, pe front” a transmis ministrul Apărării.

Sursă Foto: Angel Tîlvăr Facebook

Angel Tîlvăr a vorbit și despre…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0