Un veteran de război a fost decorat de Angel Tîlvăr la împlinirea vârstei de 102 ani

HomePolitică

Un veteran de război a fost decorat de Angel Tîlvăr la împlinirea vârstei de 102 ani

Generalul în retragere Octavian Leru, veteran în cel de-Al Doilea Război Mondial a fost decorat de ministrul Apărării, cu ocazia împlinirii vâ

Amnesty International spune că a confirmat utilizarea fosforului alb în Gaza și în Liban / Medicii au tratat 9 persoane afectate de fosforul alb
Gravidele sau persoanele însoţite de copii de până la 5 ani au prioritate la casierii
Marcel Ciolacu vrea să schimbe sistemul de control din centrele sociale

Generalul în retragere Octavian Leru, veteran în cel de-Al Doilea Război Mondial a fost decorat de ministrul Apărării, cu ocazia împlinirii vârstei de 102 ani. ”Sunt onorat” a declarat Angel Tîlvăr.

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr l-a decorat pe veteranul de război, general în retragere, amintind sacrificiile pe care acesta le-a făcut pe timp de război.

Sursă Foto: Angel Tîlvăr Facebook

”Sunt onorat că am putut să îi transmit admirația și prețuirea mea generalului în retragere Octavian Leru, la împlinirea a 102 ani.

Veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial sunt cei mai dragi și respectați membri ai familiei noastre, familia Armatei României.

Le datorăm recunoștință pentru curajul și patriotismul cu care și-au făcut datoria în cele mai grele misiuni care pot fi încredințate unui militar, pe front” a transmis ministrul Apărării.

Sursă Foto: Angel Tîlvăr Facebook

Angel Tîlvăr a vorbit și despre…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: