Absolut senzațional! Transferul verii de la Man. City la Barcelona

HomeSport

Absolut senzațional! Transferul verii de la Man. City la Barcelona

Abia ajuns la Barcelona, Ilkay Gundogan a recunoscut că Gică Hagi a fost favoritul său în copilăria pe care a petrecut-o

„Mister” Ciobotariu nu e mulțumit după Dinamo
Marian Iancu, dat pe spate de transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: „Becali a făcut o mutare foarte bună!” Cum îl caracterizează pe fostul jucător al lui Poli Timișoara
Episod fabulos cu Tamaș în prim-plan povestit de un fost coleg

Abia ajuns la Barcelona, Ilkay Gundogan a recunoscut că Gică Hagi a fost favoritul său în copilăria pe care a petrecut-o la Gelsenkirchen.

Gică Hagi, idolul lui Ilkay Gundogan: „Favoritul meu în copilărie!”

Transferat pe Camp Nou, Ilkay Gundogan a recunoscut că a fost fanul celor de la Galatasaray în perioada copilăriei, iar Gică Hagi a fost favoritul celui care tocmai a câștigat Liga Campionilor.

„Fiecare partidă a lui Galatasaray era un eveniment în familia noastră, întotdeauna ne strângeam toți în sufragerie. Încă îmi amintesc finala Cupei UEFA din 2000 ca și cum s-ar fi jucat în urmă cu o săptămână”, a povestit Gundogan.

„Hagi a fost favoritul meu în copilărie”, a completat noul fotbalist al Barcelonei.

Rangers ar putea să renunțe la Ianis Hagi în perioada următoare, susțin jurnaliștii scoțieni. Astfel, varianta unui transfer la Galatasaray începe să prindă din ce în ce mai mult contur.

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0