Marcel Ciolacu intervine în scandalul „azilelor groazei” și cere demiteri

HomePolitică

Marcel Ciolacu intervine în scandalul „azilelor groazei” și cere demiteri

Premierul României, Marcel Ciolacu, a cerut, vineri, destituiri, în urma dezvăluirilor din „azilele groazei”. Trei instituții au intrat în vizo

„La mulți ani cu multă sănătate și bucurii”
Antony Blinken s-a întâlnit cu liderul palestinian Mahmoud Abbas la Amman: „Hamas nu susține dreptul poporului palestinian la demnitate”
Partidul Mişcarea România Suverană: „Totul se mişcă repede când se dorește îngenuncherea românilor!”

Premierul României, Marcel Ciolacu, a cerut, vineri, destituiri, în urma dezvăluirilor din „azilele groazei”. Trei instituții au intrat în vizorul șefului Executivului: două autorități naționale și una județeană.

Astfel, Ciolacu a cerut demisia președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, Mihai Tomescu, care are atribuții în controlul centrelor de îngrijire.

Premierul a făcut un apel la conducerea Consiliului Județean Ilfov și la primarul sectorului 3 să demită de urgență conducerea DGASPC-urilor locale.

Am văzut ce s-a întâmplat în acele „azile ale groazei”, așa cum au fost denumite, pe bună dreptate, de către presă. Oameni în vârstă, oameni bolnavi și vulnerabili, care în loc să fie ajutați, au fost, efectiv, torturați. Eu, personal, vă spun sincer nu am putut parcurge toate stenogramele apărute în presă, a declarat Ciolacu, la începutul ședinței de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0