”Nu poți să vii să modifici Codul fiscal la infinit

HomePolitică

”Nu poți să vii să modifici Codul fiscal la infinit

Premierul a vorbit miercuri în conferința de presă de la Berlin despre imposibilitatea eliminării totale a TVA-ului, în baza reglementărilor eu

Guvernul României așteaptă ca Ucraina să prezinte un plan de acțiune, după ridicarea restricțiilor privind exportul de cereale
”Oricând un conflict armat poate izbucni și trebuie să fim pregătiți”
Elon Musk devine cel mai frecventabil miliardar pentru liderii politici. Ce au discutat președinta Ungariei și fostul CEO Twitter?

Premierul a vorbit miercuri în conferința de presă de la Berlin despre imposibilitatea eliminării totale a TVA-ului, în baza reglementărilor europene. Cu toate acestea Marcel Ciolacu susține menținerea excepțiilor la alimente și medicamente. Acesta a menționat faptul că modificarea Codului fiscal nu trebuie să devină o practică uzuală.

Aflat în vizită de lucru în Republica Federală Germană, Marcel Ciolacu și-a declarat susținerea față de menținerea excepțiilor de TVA la alimente și medicamente:

”Avem TVA de 5%, avem TVA de 9%. Este exclus să avem TVA de 0% nu, fiindcă nu-și dorește Marcel Ciolacu, pentru nu ne acceptă Comisia Europeană și ar trebui știm lucrul acesta înainte să-l avansăm în spațiul public. Sunt anumite excepții la TVA, de exemplu la medicamente. Eu nu cred este oportun în acest moment să scoatem această excepție la alimente și la medicamente” a transmis prim-ministrul.

Excepție de TVA la…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0