Ministrul Muncii, despre căminele groazei

HomePolitică

Ministrul Muncii, despre căminele groazei

Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat vineri în urma ședinței de guvern că încă din luna februarie a acestui an DIICOT desfășoară o anchetă

Cum fac economie la buget aleșii liberali? Primarul din Bistrița cumpără mașini gratis. Adrian Veștea ar renunța la șofer
Încă o secțiune din Autostrada Transilvania are constructor desemnat
Lucian Bode respinge orice negocieri cu PSD pentru funcţia de secretar general al Guvernului

Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat vineri în urma ședinței de guvern că încă din luna februarie a acestui an DIICOT desfășoară o anchetă legată de situațiile grave care s-au găsit la centrele groazei. Acesta a menționat și faptul că a luat act de solicitarea premierului de a schimba conducerea ANPIS, ANPD.

Deși Marius Budăi susține că nu are dreptul ca ministru să meargă alături de un inspector în control în aceste centre pentru că se poate considera că influențează controlul, acesta menționează că ceea ce se află în dosare este diferit de ceea ce s-a găsit pe teren.

Ministrul a declarat că din februarie anul acesta s-a colaborat cu organele de anchetă în ceea ce privește neregulile găsite la centrele din Ilfov. Toate probele au fost puse la dispoziția DIICOT, dar și a MAI, susține acesta.

”Eu ca ministru nu am voie să mă implic în ceea ce lucrează un director social” menționează Marius Budăi.

Legat de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0