Campioana restanțelor | Clotilde Armand, picată la EXAMEN de profesorul Dan Podaru: „A atras ZERO fonduri europene!”

HomePolitică

Campioana restanțelor | Clotilde Armand, picată la EXAMEN de profesorul Dan Podaru: „A atras ZERO fonduri europene!”

Aflată în fruntea Primăriei Sectorului 1 de aproape 4 ani, Clotilde Armand este acuzată că nu a făcut nimic, la nivel administrativ, pentru cet

Bulgaria îl expulzează pe șeful Bisericii Ruse de la Sofia. Rusia este revoltată
EXCLUSIV VIDEO | Vor reconfigura ALEGERILE scena politică? Politolog: „Comasarea prezidențialelor cu locale sau parlamentare avantajează PNL”
Iohannis, maraton diplomatic în Portugalia. Cincisprezece președinți ai Uniunii se reunesc la Lisabon

Aflată în fruntea Primăriei Sectorului 1 de aproape 4 ani, Clotilde Armand este acuzată că nu a făcut nimic, la nivel administrativ, pentru cetățenii din sector și, mai mult, că îi manipulează și îi dezinformează. Cel care a lansat aceste acuzații este Dan Podaru – consilier local PNL Sector 1, acesta reacționând după afirmațiile pe care Clotilde Armand le-a făcut în timpul unei emisiuni de la Digi 24.

Această apariție televizată a lui Clotilde Armand a stârnit controverse – detalii suplimentare AICI -, iar consilierul local PNL-S1 Dan Podaru este de părere că edilul se află deja în „campanie electorală la TV” și prezintă situația din sector numai din unghiul care îi convine.

Dan Podaru îi transmite lui Clotilde Armand că are „restanțe” și că nu face altceva decât să dezinformeze opinia publică prin intervențiile sale în care demonstrează un subiectivism ieșit din comun.

„Primarul Clotilde Armand a atras zero…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0