Partidul Mişcarea România Suverană ia atitudine cu privire la accesul limitat al românilor la medicamente vitale

HomePolitică

Partidul Mişcarea România Suverană ia atitudine cu privire la accesul limitat al românilor la medicamente vitale

„Afirmațiile domnului Liviu Dragnea din 2016 deranjau la acea vreme, însă astăzi sunt la fel de actuale și reale: “Pacientul trebuie să se afle în

Daniel Ciungu, consilier local PNL S1, după ce Clotilde Armand s-a lăudat că a mărit bursele elevilor: ”Cel mai ineficient primar”
La aceste alegeri, fără discuţie rămân independent
Primarul din Corbeanca a fost eliberat din închisoare

„Afirmațiile domnului Liviu Dragnea din 2016 deranjau la acea vreme, însă astăzi sunt la fel de actuale și reale:

“Pacientul trebuie să se afle în centrul sistemului, care trebuie să-i asigure tot ce are nevoie în momentul apariției unei afecțiuni. În astfel de situații, cetățeanul trebuie să se simtă ajutat de sistem, nu împiedicat de sistem.

Mai important decât orice, cetățeanul trebuie să știe că oricât de gravă ar fi afecțiunea sa și oricât de mari ar fi costurile implicate, el va avea acces la tratamentul care îl poate vindeca sau care îi poate ameliora suferința.” (https://www.hotnews.ro)

Astăzi, statul român condamnă pacienţii cu boli cronice la suferinţă sau chiar moarte din cauza accesului limitat la medicamente. Acest lucru este dovedit prin cele peste 500 de procese câştigate în ultimii ani de pacienţii români cărora le-a fost îngrădit accesul la medicamente.

Sistemul sanitar românesc a fost distrus sistematic în ultimii ani, astfel că România se află printre ultimele ţări din Europa în ceea ce priveşte accesul la medicamente de care, de foarte multe ori, depinde viaţa oamenilor. Medicamente care în Uniunea Europeană salvează vieţi de ani de zile, la noi încă sunt inaccesibile deoarece instituţiile statului nu îşi fac datoria!

Cinismul acestor indivizi care sunt vremelnic la conducerea ţării trebuie să fie oprit! Avem nevoie în funcţiile de conducere de oameni competenţi şi empatici, care se gândesc la binele oamenilor, nu la interesele personale.

MRS se angajează să fie o alternativă serioasă şi responsabilă la actuala conducere a ţării, punând pe primul plan binele cetăţenilor şi suveranitatea României! Este timpul să ne unim şi să nu mai permitem impostorilor să ne pună în pericol ţara şi chiar viaţa!” – se arată într-un comunicat MRS.

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0