Fraudă fiscală de 1,7 miliarde de euro descoperită de poliția italiană

HomeExterne

Fraudă fiscală de 1,7 miliarde de euro descoperită de poliția italiană

Poliția italiană a anunțat joi descoperirea unei fraude fiscale de 1,7 miliarde de euro, implicând 85 de suspecți care au utilizat facturi fals

HAMAS acuză „ameninţări şi un şantaj” al Israelului la adresa UNRWA
O româncă a primit AMENDĂ în Bulgaria, deși cumpărase vinieta obligatorie
Cine sunt cei doi bărbați UCIȘI cu sânge rece pe aeroportul din Chişinău. Atacatorul este în spital, în stare gravă

Poliția italiană a anunțat joi descoperirea unei fraude fiscale de 1,7 miliarde de euro, implicând 85 de suspecți care au utilizat facturi false, iar banii au fost spălați prin intermediul unui sistem de bănci din umbră chineze.

Guardia di Finanza (GdF), poliția financiară din Ancona, un oraș-port de pe coasta de est a Adriaticii Italiei, a confiscat bunuri în valoare de 350 de milioane de euro, inclusiv numerar, mașini de lux și proprietăți imobiliare.

În cadrul acțiunii, au fost blocate 1.569 de conturi bancare, au fost dispuse sechestrul asupra a 140 de companii suspectate că au emis facturi false, iar percheziții au fost efectuate în diverse locații, inclusiv Milano și regiunea Lombardia, Florența, Padova și Sicilia.

Ordinul de sechestru, conform documentelor analizate de Reuters, indică faptul că 64 dintre cei 85 de suspecți sunt cetățeni chinezi. Ancheta continuă pentru identificarea clienților italieni implicați în spălarea de bani…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0