Ucrainenii sunt una dintre cele mai puternice armate din lume

HomePolitică

Ucrainenii sunt una dintre cele mai puternice armate din lume

Ziua 455 de război. Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a declarat că oamenii săi sunt cei mai puternici luptători, dar a recunoscut că armata ucraineană

Degete acuzatoare îndreptate către Clotilde Armand după colapsul CET Grivița: ”Regina incompetenței”
Europarlamentarul Cristian Terheș: „Ca să schimbi mecanismele UE, trebuie să schimbi tratatele. Acolo deschizi o cutie a Pandorei”
Ciolacu apreciază „gestul voluntar” al Gabrielei Firea. „Lucrurile nu se vor rezolva cu un număr de demisii”

Ziua 455 de război. Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a declarat că oamenii săi sunt cei mai puternici luptători, dar a recunoscut că armata ucraineană a dus, de asemenea, o luptă aprigă, în special în Bahmut.

Cele mai importante informații din ziua 455 de război

Evgheni Prigojin: Cred că ucrainenii sunt astăzi una dintre cele mai puternice armate din lume

Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a declarat că oamenii săi sunt cei mai puternici luptători, dar a recunoscut că armata ucraineană a dus, de asemenea, o luptă aprigă, în special în Bakhmut, transmite CNN.

„Acum pot judeca conform propriei mele experienţe, ştiu cum luptă diferite ţări […] astăzi PMC Wagner este cea mai bună armată din lume, iar, după ea, desigur, trebuie să spun că ar trebui să fie armata rusă pentru a fi corect din punct de vedere politic, dar cred că ucrainenii sunt astăzi una dintre cele mai puternice armate din lume”, a declarat Prigojin, marţi, într-un interviu cu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: