Patrick Mouratoglou, variantă-șoc după ce Simona Halep a fost trădată de colegele din WTA

HomeSport

Patrick Mouratoglou, variantă-șoc după ce Simona Halep a fost trădată de colegele din WTA

Patrick Mouratoglou (52 de ani), antrenorul francez al Simonei Halep (31 de ani), vine cu o variantă incredibilă, după c

Ce s-a întâmplat în vestiarul Rapidului la pauza meciului cu Dinamo
Ivana Knoll, atacată în vacanța din Grecia
Tot ce trebuie să știi despre meciul de adio al „Generației de Aur”

Patrick Mouratoglou (52 de ani), antrenorul francez al Simonei Halep (31 de ani), vine cu o variantă incredibilă, după ce colegele i-au întors spatele româncei în plin scandal de dopaj.

Cu mici excepții, colegele Simonei Halep din circuitul WTA i-au întors spatele constănțencei după izbucnirea scandalului de dopaj! Acestea nu au susținut-o public pe Halep, iar românca a ajuns să își strige disperarea după opt luni de suspendare.

Patrick Mouratoglou, variantă șocantă după ce Simona Halep a fost trădată de colegele din WTA în scandalul de dopaj: „Sunt speriate!”

Întrebat de ce jucătoarele importante din circuit nu au dorit să iasă în față și să vorbească despre situația Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a susținut că acestea sunt încremenite sub legea fricii!

Sunt speriate! Și au motive să fie speriate!”, a afirmat fostul antrenor al Serenei Williams, care a început să lucreze cu Simona Halep în regim…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0