Florin Prunea știe cum a reușit Gică Hagi să ia titlul cu Farul

HomeSport

Florin Prunea știe cum a reușit Gică Hagi să ia titlul cu Farul

Fostul internațional Florin Prunea spune că Gică Hagi reprezintă principalul motiv pentru care Farul a cucerit titlul în

Valentin Țicu nu a mai suportat și a ieșit la atac după CFR
Novak Djokovic a crezut că nu aude bine! Ce a spus Aryna Sabalenka în momentul în care s-a aplecat în fața ei
Toate calculele calificării României în sferturile Campionatului Mondial de handbal feminin!

Fostul internațional Florin Prunea spune că Gică Hagi reprezintă principalul motiv pentru care Farul a cucerit titlul în acest sezon.

Farul Constanța a obținut o performanță extraordinară, reușind să cucerească titlul în Superliga în fața unor echipe care au făcut investiții mult mai mari în lotul de jucători.

Dobrogenii au fost încoronați campioni după 3-2 cu FCSB, iar fostul internațional Florin Prunea spune că diferența s-a făcut la banca tehnică, unde Gică Hagi și-a demonstrat superioritatea în fața omologilor săi.

Fostul coechipier din Generația de Aur, Florin Prunea, știe cum a reușit Gică Hagi să ia titlul cu Farul: „Aici s-a făcut diferența!”

Florin Prunea spune că Gică Hagi este principalul artizan al titlului câștigat de Farul în Superliga. În meciul decisiv, cu FCSB, „Regele” s-a duelat cu tehnicieni făcă experiență, respectiv fără licența Pro: Elias Charalambous și Mihai…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0