Țara în care un kilogram de roșii costă mai mult decât un litru de benzină. Ce a dus la această situație

HomeExterne

Țara în care un kilogram de roșii costă mai mult decât un litru de benzină. Ce a dus la această situație

Criza financiară cu care se confruntă întreaga lume a devenit deja o obișnuință, însă, ca în orice criză de acest tip, unele țări sunt mai afec

Yohanes Kidane, un angajat Netflix, a dispărut în mod misterios, după ce s-a urcat într-un Uber în San Jose
Un SATELIT va cădea pe Pământ, în câteva săptămâni
Țara în care salariul minim pe economie nu este suficient pentru a cumpăra un kilogram de carne de vită

Criza financiară cu care se confruntă întreaga lume a devenit deja o obișnuință, însă, ca în orice criză de acest tip, unele țări sunt mai afectate decât altele și, mai mult decât atât, de la țară la țară, sectoarele cele mai afectate sunt altele.

Este și cazul Indiei, o țară în care agricultura continuă să aibă un rol important în economie, cu toate că țara a înregistrat progrese importante în ultimii ani.

În India, prețul roșiilor, spre exemplu, a explodat, iar identificarea cauzelor pentru care acest lucru s-a întâmplat nu este chiar atât de dificilă.

Este vorba despre vreme, așa cum este cazul în general în ceea ce privește producția agricolă. Creșterea prețurilor roșiilor i-a determinat pe indieni să facă haz de necaz, astfel că aceștia au început să posteze tot felul de mesaje referitoare la prețuri pe rețelele sociale. Mulți indieni au început să compare prețul kilogramului de roșii cu prețul litrului de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: