”atenționare la adresa Turciei, nu a Ucrainei”

HomePolitică

”atenționare la adresa Turciei, nu a Ucrainei”

Fostul ministru al Apărării, Ioan Mircea Pașcu interpretează declarația de vineri a purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, conf

O NAVĂ sub pavilion Hong-Kong a părăsit portul Odesa ca urmare a atacurilor repetate ale rușilor din Marea Neagră
Cum fac economie la buget aleșii liberali? Primarul din Bistrița cumpără mașini gratis. Adrian Veștea ar renunța la șofer
Europarlamentarul Cristian Terheș: „Apărarea suveranității naționale

Fostul ministru al Apărării, Ioan Mircea Pașcu interpretează declarația de vineri a purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, conform căreia va ”urmări îndeaproape” întâlnirea dintre președinții Zelenski și Erdogan, ca fiind o atenționare a președintelui turc ”să nu se angajeze în lucruri care nu convin Rusiei”. Președintele Ucrainei este așteptat să ajungă vineri seara la Istanbul, cu doar câteva zile înaintea Summit-ului NATO de la Vilnius care va avea loc în perioada 11 – 12 iulie.

Ioan Mircea Pașcu a interpretat declarațiile purtătorului de cuvânt al Kremlinului ca fiind o atenționare la adresa președintelui Recep Erdogan, nu a lui Vladimir Zelenski, în baza bunelor relații pe care Rusia le are cu Turcia:

”Eu interpretez lucrul acesta ca un fel de atragere a atenției președintelui turc, să nu se angajeze în lucruri care nu convin Rusiei, ținând seama de relațiile existente între Turcia și Rusia.

Turcia a…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0