Kievul şi Odesa, atacate cu drone înaintea summit-ului NATO de la Vilnius

HomeExterne

Kievul şi Odesa, atacate cu drone înaintea summit-ului NATO de la Vilnius

În timp ce liderii NATO se pregăteau să discute despre măsurile de securitate împotriva amenințării Moscovei, în cadrul summit-ului de la Vilni

Scholz reiterează că Germania NU VA FURNIZA Ucrainei rachete Taurus /”Eu sunt cancelarul, decizia se aplică”
Un bărbat a fost rănit în urma unui atac armat în SUA. Suspectul purta o şapcă cu mesajul „MAGA” al lui Trump
Hamas a început să PREDEA Crucii Roşii ostatici israelieni. Imagini emoționante: ”Mama s-a întors!”

În timp ce liderii NATO se pregăteau să discute despre măsurile de securitate împotriva amenințării Moscovei, în cadrul summit-ului de la Vilnius, Rusia a lansat noi atacuri cu drone asupra Kievului și Odessei. Din cele 28 de drone kamikaze lansate, 26 au fost doborâte.

Rusia a lansat, marți dimineața, 28 de drone kamikaze în Odesa și Kiev, a anunțat armata ucraineană. Atacul a avut loc cu doar câteva ore înainte de începerea summit-ului NATO din Lituania, în cadrul căruia se va discuta modul de abordare a amenințării venite din partea Moscovei.

Forțele aeriene ucrainene au declarat că 26 dintre dronele Shahed fabricate în Iran, lansate de Rusia, au fost doborâte. Două drone au lovit o clădire administrativă din port, iar un terminal din apropierea portului a luat foc, a spus guvernatorul Odessei. El a adăugat că incendiul a fost stins rapid și nu a provocat pagube însemnate și nici victime, conform Reuters.

Al doilea atac asupra Kievului…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: