Sibora a dispărut fără urmă în iulie 2014. Abia după 9 ani s-a aflat ce se întâmplase, de fapt, cu ea

HomeExterne

Sibora a dispărut fără urmă în iulie 2014. Abia după 9 ani s-a aflat ce se întâmplase, de fapt, cu ea

O tânără din Albania, în vârstă de 22 ani, dispărută fără urmă în urmă cu 9 ani, în Spania, a fost găsită zidită în pereții casei în care iubit

Nava spațială construită de Boeing, Starliner, are programat primul zbor pilotat de astronauți, marți, după ani de amânări. Care este miza
Scrisoarea sfâșietoare alunei mame în memoria fiicei, ucisă de Hamas
Mama lui Navalnîi a venit la cimitir

O tânără din Albania, în vârstă de 22 ani, dispărută fără urmă în urmă cu 9 ani, în Spania, a fost găsită zidită în pereții casei în care iubitul ei și-a ucis – acum trei săptămâni – noua parteneră.

Italianul Marco R., care trăia de mulți ani în Spania, în Torremolinos, a fost arestat, la mijlocul lunii mai, după ce a înjunghiat-o mortal pe iubita sa, Paula.

Odată dus la sediul Poliției, pentru audieri, bărbatul a văzut la un avizier cu Persoane Dispărute fotografia Siborei, iubita sa din 2014, și le-a spus agenților să nu o mai caute, pentru că este moartă.

De altfel, tot el era criminalul și în acest caz, ulterior indicând locul unde poate fi găsit cadavrul, într-un perete ale casei lui. Ulterior, nu și-a recunoscut declarația nici în fața unui avocat, nici în instanță.

FOTO – Poliția Națională din Spania

7 iulie 2014, a fost ultima zi în care rudele au auzit ceva despre Sibora Gagani, o tânără albaneză de…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0