Rocada se va face când greva profesorilor se încheie, în ciuda presiunilor liberalilor

HomePolitică

Rocada se va face când greva profesorilor se încheie, în ciuda presiunilor liberalilor

Deputatul PSD Gabriel Zetea susține că rocada de prim-ministru se va face ”în momentul în care greva se va finaliza”. Acesta consideră că PNL a

Marcel Ciolacu lansează campania „Cumpără Românește”: „A cumpăra produse autohtone este cel mai autentic gest de patriotism economic”
Cu excepția șocurilor suplimentare, dobânzile nu vor continua să crească
„Partidele politice au intrat în competiția pentru populism”

Deputatul PSD Gabriel Zetea susține că rocada de prim-ministru se va face ”în momentul în care greva se va finaliza”. Acesta consideră că PNL a pus presiune pe Nicolae Ciucă să demisioneze în plină grevă. În ceea ce privește protocolul de guvernare, vicepreședintele PSD a menționat că ”în cel mai rău caz se va respecta”, deoarece poate fi îmbunătățit. Ministerele UDMR vor suferi și ele modificări în noul Executiv, pentru a se ajunge la un aparat guvernamental mai suplu, a declarat deputatul Gabriel Zetea. Deși surse politice susțin că Nicolae Ciucă și-ar putea depune luni mandatul de premier, Gabriel Zetea a menționat pentru GÂNDUL că acum NU este momentul pentru rocadă. Cu toate acestea, în luna iunie vom avea un prim-ministru social democrat, conform declarației vicepreședintelui PSD.

Când se va face rocada guvernamentală

Preluarea mandatului de premier de către social democrați se va face ”în momentul în care greva se…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: