„S-au găsit soluții pentru o serie de puncte revendicate de sindicate. Promisiunile vor fi respectate”

HomePolitică

„S-au găsit soluții pentru o serie de puncte revendicate de sindicate. Promisiunile vor fi respectate”

Președintele României a transmis, miercuri, că Guvernul a găsit o serie de soluții pentru mai multe puncte revedenticate de sindicatele din Edu

Guvernul a adoptat proiectul de lege pentru finanțarea cu 600 de milioane de euro a Autostrăzii A7 România (Autostrada Moldovei)
Nicolae Ciucă seduce femeile din PNL cu o poveste despre fiul lui Ion Brătianu. Klaus Iohannis felicită PNL pentru promovarea femeilor
AUDIENȚE. Marcel Ciolacu a stabilit ”vârful verii” la România TV, doborând recordul lui Gheboasă

Președintele României a transmis, miercuri, că Guvernul a găsit o serie de soluții pentru mai multe puncte revedenticate de sindicatele din Educație. Klaus Iohannis dă asigurări că promisiunile vor fi respectate, indiferent de formula în care se va găsi pe viitor coaliția.

„Nu există nicio sincopă în discuții și sigur, greva din Educație e o temă foarte serioasă și sunt bucuros că în afară de faptul că legile Educației au fost adoptate în Parlament, chestiune care este notabilă, în sensul că de multă vreme legi ale Educației nu au mai fost adoptate în procedură ordinară, în afară de acestea, cererile profesorilor cum am mai spus sunt în mare măsură legitime.

Coaliția evident că e în situația să negocieze ceva, mă bucur că aceste negocieri se poartă în format de coaliție, au existat mai multe întâlniri iar speranța mea este să se termine amiabil.

Cred că toată lumea a văzut disponibilitatea Guvernului, a premierului,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: