O nouă taxă pentru angajații din România ar putea intra în vigoare la 1 septembrie. Care sunt categoriile vizate

HomePolitică

O nouă taxă pentru angajații din România ar putea intra în vigoare la 1 septembrie. Care sunt categoriile vizate

Anumite categorii de angajați din România ar putea fi lovite de o nouă taxare începând cu data de 1 septembrie, conform anunțului făcut de Mini

Eduard Hellvig a lăudat ”îndrăzneala” și ”viziunea” ministrului Energiei și a noii generații de politicieni
VIDEO EXCLUSIV| Cum l-a convins Marcel Ciolacu pe Constantin Toma să candideze la primărie? „Marcele, nici eu nu m-as vota!”
Cine este noul președinte al PSD Vaslui, după excluderea lui Dumitru Buzatu

Anumite categorii de angajați din România ar putea fi lovite de o nouă taxare începând cu data de 1 septembrie, conform anunțului făcut de Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. Această măsură va afecta mai mulți români care până în prezent erau scutiți de această taxă.

Propunerea de eliminare a unor facilități fiscale va fi înaintată coaliției de guvernare. În cazul în care propunerea va fi aprobată, măsura ar urma să intre în vigoare începând cu data de 1 septembrie.

Ministrul Marcel Boloș a subliniat importanța acoperirii cheltuielilor guvernamentale prin revizuirea sistemului de facilități fiscale, îmbunătățirea colectării fiscale de către ANAF și combaterea evaziunii fiscale.

Există două categorii de facilități fiscale, unele cu posibile efecte începând cu 1 septembrie, în special cele legate de consum și venituri, iar altele cu intrare în vigoare de la 1 ianuarie.

„Trebuie, și o zic cu toată fermitatea, că orice…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0