Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său la Sepsi

HomeSport

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său la Sepsi

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său la Sepsi, după ce formația covăsneană a reușit să câștige Cupa României p

Patrick Mouratoglou, variantă-șoc după ce Simona Halep a fost trădată de colegele din WTA
Andreea Bălan nu este dorită de părinții lui Victor Cornea
Basarab Panduru îl face praf pe Florin Manea pentru salariul prea mic pe care l-a primit Radu Drăgușin de la Tottenham! „Impresarul trebuia să se bată pentru el”

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său la Sepsi, după ce formația covăsneană a reușit să câștige Cupa României pentru al doilea sezon consecutiv.

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său la Sepsi

Tehnicianul italian a ezitat să ofere un răspuns concret în această privință și a dezvăluit că se va întâlni cu conducătorii clubului în zilele următoare pentru a discuta despre viitorul său pe banca echipei covăsnene.

Am făcut un meci foarte bun, mai ales în prima repriză, am intrat într-o oază de contre, nu ne priește asta. La pauză am vorbit, am discutat, s-au reglat lucrurile. În a doua repriză băieții au echilibrat meciul și s-a dus până la penalty-uri.

Am cerut pastilă pentru durere de cap, la penalty e loterie, se poate pierde, se poate câștiga, l-am felicitat pe Neluțu Sabău, au făcut un meci bun, nu cred că s-a văzut diferența că ei au jucat în play-out și noi în play-off.

Vom…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: