Pierde Erling Haaland „Balonul de Aur” din cauza jocului din finală

HomeSport

Pierde Erling Haaland „Balonul de Aur” din cauza jocului din finală

Manchester City s-a impus împotriva celor de la Inter, scor 1-0, iar cetățenii au reușit să câștige primul Champions League din istoria clubului. Tot

Cazul Radu Drăgușin, la FC Barcelona! Impresarul explodează și amenință
Cum s-a transformat transferul la FCSB într-o dramă pentru fotbalist! „Cel mai mare regret al meu”
Verstappen a câștigat „bătălia” cu rivalul Hamilton în Statele Unite

Manchester City s-a impus împotriva celor de la Inter, scor 1-0, iar cetățenii au reușit să câștige primul Champions League din istoria clubului. Totuși, Erling Haaland nu a contribuit cu foarte multe, iar vârful norvegian ar putea să rateze „Balonul de Aur”.

Erling Haaland, pus la zid după prestația din finala Ligii Campionilor: „Adio mediei de un gol pe meci! Nu a participat la joc”

Manchester City a câștigat pentru prima dată Liga Campionilor și a triumfat contra celor de la Internazionale Milano, scor 1-0. Rodri, eroul cetățenilor, a înscris unicul gol al finalei, iar reușita sa a ajutat-o pe trupa lui Pep Guardiola să completeze o triplă istorica (Premier League, FA Cup, Champions League).

Erling Haaland a avut un sezon absolut senzațional, însă a clacat în finala de la Istanbul. Cei de la Gazzetta dello Sport l-au numit „cel mai slab de pe teren” și i-au acordat cel mai mic punctaj: nota 5. În urma prestației sale modeste, atacantul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0