Erling Haaland, extrem de emoționat după câștigarea Ligii Campionilor cu Manchester City!

HomeSport

Erling Haaland, extrem de emoționat după câștigarea Ligii Campionilor cu Manchester City!

Erling Haaland s-a arătat extrem de emoționat la finalul meciului Manchester City – Inter Milano 1-0, din ultimul act al

Ianis Hagi, gest pentru Simona Halep, după ce românca a câștigat
Alex Băluță l-a fascinat ca nimeni altul pe Gigi Becali! VIDEO
E gata și cu transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Erling Haaland s-a arătat extrem de emoționat la finalul meciului Manchester City – Inter Milano 1-0, din ultimul act al acestei ediții de Liga Campionilor, disputat pe stadionul „Ataturk” din Istanbul.

Erling Haaland, extrem de emoționat după câștigarea Ligii Campionilor cu Manchester City: „Nici în cele mai sălbatice visuri nu m-aș fi gândit! Se poate și pentru un tip dintr-un orășel micuț din Norvegia”

După ce imediat după fluierul final a izbucnit în lacrimi, la flash-interviu, starul norvegian a ținut să sublinieze cât de mult înseamnă acest moment pentru el, dar și pentru întreaga comunicate din orășelul său natal. De asemenea, el a dorit să îi menționeze în discursul său pe oamenii importanți din viața sa.

„Incredibil. Nici în cele mai sălbatice visuri nu m-aș fi gândit la asta. Asta arată că se poate și pentru un tip dintr-un orășel micuț din Norvegia și le dă speranță tinerilor din…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0