Nicolae Ciucă, despre evenimentul bursier al ultimilor ani.

HomePolitică

Nicolae Ciucă, despre evenimentul bursier al ultimilor ani.

Nicolae Ciucă, președintele Senatului, prezent și el la evenimentul de listare a companiei Hidroelectrica S.A. la Bursa de Valori București, a

Nicușor Dan preferă dușurile calde, nu reci, și a scăpat ”porumbelul” la TV: ”Spune-i că-l bag în…”
Guvernul declasifică ultima parte a arhivei Securității aflate la MApN și o trimite în analiză către cercetătorii CNSAS
Nicolae Ciucă, despre anularea licitației de corvete multifuncționale: ”a escaladat atât de mult prețul, încât nu se poate”

Nicolae Ciucă, președintele Senatului, prezent și el la evenimentul de listare a companiei Hidroelectrica S.A. la Bursa de Valori București, a declarat că este o decizie corectă și oportună pentru cea mai mare companie cu capital majoritar de stat din România și cea mai profitabilă companie din țara noastră. Președintele PNL a mai punctat că succesul listării la bursă va fi, cu siguranță, doar începutul și că reprezintă rezultatul unui efort colectiv. 

Compania Hidroelectrica a fost listată, miercuri, la Bursa de Valori București (BVB),  în prezența premierului Marcel Ciolacu, a președintelui Senatului, Nicolae Ciucă, a ministrului Energiei, Sebastian Burduja, a reprezentanţilor pieţei financiar-bancare și ai autorităţii publice centrale, dar și unor directori de companii.

Fostul premier Nicolae Ciucă susține că evenimentul bursier de miercuri reprezintă o dovadă clară că economia românească se deschide mai mult către piață…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: