Gică Hagi a răbufnit, după ce a auzit ce au spus cei de la Sheriff!

HomeSport

Gică Hagi a răbufnit, după ce a auzit ce au spus cei de la Sheriff!

Gică Hagi a avut o reacție dură la finalul meciului Farul Constanța – Sheriff Tiraspol, scor 1-0, după ce a aflat că mol

Simona Halep nu a mai suportat așteptarea deciziei TAS! FOTO
Se înmulțesc vocile care susțin că Bergodi trebuie demis acum de la Rapid. „E clar că nu mai gestionează vestiarul”
Judecătorii au dat verdictul pentru Dănuț Lupu, după ce a fost găsită o armă de vânătoare cu glonț! A aflat sentința în pușcărie

Gică Hagi a avut o reacție dură la finalul meciului Farul Constanța – Sheriff Tiraspol, scor 1-0, după ce a aflat că moldovenii consideră că doar ghinionul a făcut să plece învinși de la Ovidiu.

Gică Hagi a avut o reacție dură la finalul meciului Farul Constanța – Sheriff Tiraspol

Moldovenii au preluat controlul jocului după ce campioana României a deschis scorul și au ratat câteva ocazii importante pe final de meci, ceea ce l-a făcut pe Kostas Apostolakis, fotbalistul lui Sheriff, să declare: „Ei au avut mare noroc că au marcat, noi am avut ghinion la ocaziile de la poarta lor”.

La flash-interviul acordat după meci, lui Gică Hagi i s-au adus la cunoștință vorbele grecului, moment în care „a explodat”. „Regele” e convins că Farul a meritat victoria și crede că, dimpotrivă, trupa lui Roberto Bordin a avut noroc că dobrogenii nu au avut un avantaj considerabil pe tabelă.

„Noi? Trebuia să fie 2-0 în…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0