Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre ROTATIVA guvernamentală

HomePolitică

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre ROTATIVA guvernamentală

Sorin Grindeanu speră ca rotativa guvernamentală să aibă loc până la finalul actualei sesiuni parlamentare. Ministrul Transporturilor este opti

Gabriel Zetea susține că săptămâna viitoare va fi adoptată ordonanța prin care se vor comasa instituțiile
Sorin Grindeanu anunță că Transporturile nu vor pierde niciun euro din PNRR / „Am cheltuit 2,5 miliarde până acum””
Marcel Ciolacu, întâlnire cu reprezentanții Camerei de Comerț Româno-Franceză: „Îmi doresc un dialog permanent cu mediul de afaceri”

Sorin Grindeanu speră ca rotativa guvernamentală să aibă loc până la finalul actualei sesiuni parlamentare. Ministrul Transporturilor este optimist că greva profesorilor, care a întrerupt acest proces, se va încheia luna aceasta.

„Aşa cum ştiţi, rocada, rotaţia, rotativa, cum vreţi să o numim, în acest moment e suspendată. E un acord făcut în Coaliţie. Eu sper ca în perioada următoare să se găsească o soluţie pentru greva profesorilor, pentru a ieşi din grevă profesorii, ca să fiu cât se poate de clar, astfel încât această schimbare de guvern, aşa cum a fost asumată în urmă cu un an şi jumătate să se întâmple. Şi ar fi bine să se întâmple în această lună, până la finalul ei, aşa se şi poate, până la finalul sesiunii parlamentare, astfel încât votul să poată fi dat în Parlament”, a spus Grindeanu, potrivit Agerpres.

„Eu sunt optimist din acest punct de vedere. Ştiu că şi astăzi are loc un dialog între…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0