Dumnezeu a ajutat-o pe Dinamo contra Argeșului, crede Iulian Roșu!

HomeSport

Dumnezeu a ajutat-o pe Dinamo contra Argeșului, crede Iulian Roșu!

Dinamo s-a impus în meciul tur al barajului de promovare/menținere în SuperLigă cu Campionii FC Argeș la o diferență de scor la care nici nu

Gică Hagi și-a vândut căpitanul în Cipru! Anunțul oficial
Apare o nouă arenă bijuterie în România. Ce echipă din Superliga a primit avizul pentru un stadion spectaculos
Poli Iași – FCU, meci incendiar în Copou pentru salvarea de la retrogradare

Dinamo s-a impus în meciul tur al barajului de promovare/menținere în SuperLigă cu Campionii FC Argeș la o diferență de scor la care nici nu visa. Cu 6-1 a câștigat echipa antrenată de Ovidiu Burcă, după ce a avut 4-0 din minutul 40, iar după ce a primit golul a reușit să aibă reacție și să înscrie de alte două ori.

Chiar dacă nu a marcat, Iulian Roșu a fost unul dintre jucătorii care au contribuit din plin la golurile marcate de echipa sa, la acest succes care o pune pe Dinamo deja cu un pas în prima ligă.

Iulian Roșu, după succesul la scor cu Argeșul: ”Îi mulțumesc din suflet lui Dumnezeu pentru că ne-a ajutat foarte mult. Am câștigat o bătălie”

Mijlocașul de 28 de ani, împliniți chiar a doua zi după jocul cu piteștenii, a pus succesul acesta și pe seama ajutorului primit de Dinamo de la Dumnezeu! Victoria cu 6-1 nu îl face, însă, pe Roșu să se vadă deja promovat în prima ligă, acolo unde a jucat pentru FCSB, Rapid,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0