Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Bucureşti

HomePolitică

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Bucureşti

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu s-a întâlnit, luni, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti Kathleen Ann Kavalec. Printre sub

Liderii lumii și-au dat întâlnire la New Dehli. Cine sunt marii absenți de la summitul G20? Volodimir Zelenski nu a fost invitat
Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcție pentru mai mulți procurori / Cine sunt noii pensionari speciali?
“Dacă nu puteți voi, POT EU!”

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu s-a întâlnit, luni, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti Kathleen Ann Kavalec. Printre subiectele discutate în cadrul întrevederii s-au numărat cooperarea judiciară bilaterală, combaterea traficului de persoane şi digitalizarea sistemului judiciar din România.

Într-o postare pe Facebook, ministrul Justiției Alina Gorghiu a afirmat că parteneriatul cu Statele Unite ale Americii reprezintă o necesitate pentru promovarea drepturilor omului şi statului de drept.

„România are nevoie de parteneriatul cu Statele Unite! Protejarea drepturilor omului și a statului de drept este o prioritate!”, a fost mesajul transmis de ministrul Justiției Alina Gorghiu, pe pagina sa de Faceook.

Alina Gorghiu a reiterat aderarea România la Convenţia Anti-mită a OCDE, precum și adoptarea, în luna iunie, de către Parlament, a legislaţiei pentru modificarea şi completarea Codului penal şi de procedură penală.

„Am…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0