Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Bucureşti

HomePolitică

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Bucureşti

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu s-a întâlnit, luni, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti Kathleen Ann Kavalec. Printre sub

Recep Tayyip Erdoğan: Netanyahu este un „măcelar al Gazei” / Va fi judecat cum a fost judecat Milošević
Ciolacu promite că guvernul va promova legea care interzice cumulul pensiei cu salariul la stat
Mirecuri, Palatul Victoria va fi iluminat în roșu, de Ziua națională pentru comemorarea martirilor Brâncoveni

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu s-a întâlnit, luni, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti Kathleen Ann Kavalec. Printre subiectele discutate în cadrul întrevederii s-au numărat cooperarea judiciară bilaterală, combaterea traficului de persoane şi digitalizarea sistemului judiciar din România.

Într-o postare pe Facebook, ministrul Justiției Alina Gorghiu a afirmat că parteneriatul cu Statele Unite ale Americii reprezintă o necesitate pentru promovarea drepturilor omului şi statului de drept.

„România are nevoie de parteneriatul cu Statele Unite! Protejarea drepturilor omului și a statului de drept este o prioritate!”, a fost mesajul transmis de ministrul Justiției Alina Gorghiu, pe pagina sa de Faceook.

Alina Gorghiu a reiterat aderarea România la Convenţia Anti-mită a OCDE, precum și adoptarea, în luna iunie, de către Parlament, a legislaţiei pentru modificarea şi completarea Codului penal şi de procedură penală.

„Am…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: