Vestiarul lui Sepsi a „bubuit” de manele, după victoria cu Dinamo!

HomeSport

Vestiarul lui Sepsi a „bubuit” de manele, după victoria cu Dinamo!

Dinamo a suferit a treia înfrângere consecutivă Superliga. După eșecurile cu Universitatea Craiova, 0-2, și FCSB, 1-1, e

Cum s-a purtat Sebastian Colțescu cu Gică Hagi, când antrenorul Farului a venit țipând spre el, la finalul meciului cu FCSB!
Apar noi indicii despre interesul lui Nelu Varga pentru cei doi oameni cheie de la revelația Superligii!
Gabi Balint a răbufnit iar împotriva echipei lui Gigi Becali

Dinamo a suferit a treia înfrângere consecutivă Superliga. După eșecurile cu Universitatea Craiova, 0-2, și FCSB, 1-1, elevii lui Ovidiu Burcă au pierdut și duelul cu Sepsi OSK, 0-3, la capătul unui meci în care au irosit șanse importante de a marca.

De cealaltă parte, după succesul răsunător din turul 2 preliminar UEFA Conference League, 2-0 cu CSKA Sofia, covăsnenii și-au continuat parcursul excelent și în competiția internă. Victoria contra lui Dinamo a făcut-o pe Sepsi să acumuleze 7 puncte, din 9 posibile, în primele trei etape ale campionatului.

Fericiți din cale afară că au obținut toate cele 3 puncte puse în joc în partida de pe stadionul „Arcul de Triumf”, elevii lui Liviu Ciobotariu au sărbătorit la vestiare pe ritmuri de manele. Chiar dacă lotul grupării patronate de Laszlo Dioszegi este dominat de jucători maghiari și străini, iar Viktor Orban, premierul Ungariei, și-a încheiat recent vizita în…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0