Cătălin Predoiu dă explicații în Parlament despre „bătălia grea” împotriva drogurilor. Predoiu acuză partidul „3 litere-3 grame”

HomePolitică

Cătălin Predoiu dă explicații în Parlament despre „bătălia grea” împotriva drogurilor. Predoiu acuză partidul „3 litere-3 grame”

A fost un ping-pong al declarațiilor în Parlament cu acuzații și ton ridicat, de la tribună. Personaje, Cătălin Predoiu și Ionuț Moșteanu.  Min

„Se va introduce un prag peste care vor plăti impozit pe venit”
Un mort şi 18 răniţi într-un nou atac al Rusiei la Odesa
Primarul din Caracal ANUNȚĂ că se retrage din PSD și din toate funcțiile pe care le deține după tragedia de la Crevedia: „Sunt puternic afectat” Primarul din Caracal ANUNȚĂ că se retrage din PSD și din toate funcțiile pe care le deține după tragedia de la Crevedia: „Sunt puternic afectat”

A fost un ping-pong al declarațiilor în Parlament cu acuzații și ton ridicat, de la tribună. Personaje, Cătălin Predoiu și Ionuț Moșteanu. 

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a fost prezent la Ora Guvernului, în Camera Deputaților, invitat de USR, să anunțe Strategiile și măsurile ministerului de interne pentru combaterea traficului de droguri. 

În cadrul dezbaterilor, Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR, i-a spus lui Cătălin Predoiu că ministerul pe care-l conduce este o pălărie prea mare pentru el.

Ați declarat ca lupta cu drogurile e pierdută. Când ați zis asta, ați devenit cel mai bun ministru pentru traficanți. În secunda doi, ar fi trebuit să fiți demis din funcția de ministru de Interne. Dar, Marcel Ciolacu n-are curaj. Ciucă vrea liniște că e război la graniță. Merge si-asa, zic ei.

Moșteanu l-a acuzat pe Cătălin Predoiu că a distrus ministerul. Predoiu i-a răspuns cu cifre.

Mâine, dacă plec de la…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: