Interesele personale nu trebuie să fie prioritare în fața intereselor UE

HomePolitică

Interesele personale nu trebuie să fie prioritare în fața intereselor UE

Marcel Ciolacu i-a mulțumit, miercuri, lui Olaf Scholz pentru afirmațiile sale de „susținere necondiționată” a României în demersul de a adera

EXCLUSIV | Cum vrea Cosette Cichirău să reinventeze clasica structură politică? „USR e cam anemic”
Ce rol joc eu în acest război
„Vă atrag atenția că vă ia dracu”

Marcel Ciolacu i-a mulțumit, miercuri, lui Olaf Scholz pentru afirmațiile sale de „susținere necondiționată” a României în demersul de a adera la spațiul Schengen. Premierul a întârit faptul că România merită să intre în Schengen, întrucât îndeplinește toate criteriile impuse.

Aderarea la Schengen este o datorie de a ne implica cât mai mult. Este o așteptare din partea românilor și un drept al României, deoarece Comisia a spus că îndeplinim absolut toate criteriile tehnice, a spus premierul.

Cu toate acestea, Ciolacu a identificat o problemă „politică internă”, care stă în calea aderării la Schengen. Și, în acest sens, a declarat că interesele personale nu trepuie să stea înaintea intereselor UE.

Mai este o singură problemă, o decizie care ține de politica internă a unui stat membru al Uniunii Europene și cred că încet-încet, vom realiza că interesele noastre personale nu trebuie să fie prioritare în fața intereselor…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0