Nicolae Ciucă va exclude liberalii care nu votează legea pensiilor speciale

HomePolitică

Nicolae Ciucă va exclude liberalii care nu votează legea pensiilor speciale

Președintele PNL, Nicolae Ciucă le-a transmis luni în conferință de presă liberalilor că dacă nu votează Legea pensiilor speciale, îi va exclud

Vlad Voiculescu, cu buza umflată după ce și-a mazilit omul cheie din Primărie
EXCLUSIV VIDEO | Se unește PNL cu PSD în 2024? Cristian Pîrvulescu: Este firesc ca PNL să meargă singur, mai ales la alegerile europene
PSD pune TUNURILE pe DACIAN CIOLOȘ în cazul Roșia Montană / „A știut că va afecta interesele României”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă le-a transmis luni în conferință de presă liberalilor că dacă nu votează Legea pensiilor speciale, îi va exclude din partid. Votul va avea loc luni în Camera Deputaților, iar pe ordinea de zi se află și eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Nicolae Ciucă a declarat public în cadrul unei conferințe de presă că parlamentari liberali care nu votează Legea pensiilor speciale, care prevede inclusiv eliminarea pensiilor parlamentarilor vor fi excluși din partid. Votul ar trebui să aibă loc în Camera Deputaților luni:

”Am luat decizia ca cei care nu votează să fie excluşi din partid”, a transmis președintele PNL.

Luni dimineața, la ora 8 Nicolae Ciucă a avut o întâlnire cu miniștrii PNL în care au fost abordate temele care țin de activitatea curentă a Executivului, iar la finalul acestor activități, în Biroul Politic Național liberalii au discutat despre legea pensiilor speciale.

”Am…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0