Teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga

HomeSport

Teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga

Viorel Tudose, sponsorul celor de la FC Argeș, a lansat o teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga în dauna

Unde dă Tata Puiu’ crește! Anghel Iordănescu, critici pentru naționala lui Edi Iordănescu după meciul cu Israel: „E o chestie pe care nu pot să o înțeleg!”
Episod fabulos cu Gigi Becali. „Stătea în rond la Universitate”
Presa din Italia, vești proaste pentru Edi Iordănescu în legătură cu Dennis Man

Viorel Tudose, sponsorul celor de la FC Argeș, a lansat o teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga în dauna piteștenilor.

Viorel Tudose, teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga

Printre alte supoziții lansate de omul care investește în cadrul clubului proaspăt retrogradat în Liga 2 se numără una la care foarte puțini s-ar fi așteptat la un asemenea nivel.

Tudose acuză faptul că, la meciul tur, pierdut cu 1-6 de FC Argeș, jucătorilor din lotul lui Bogdan Argeș Vintilă li s-ar fi „pus ceva în mâncarea” pe care au consumat-o la hotelul la care s-au cazat, ceea ce ar putea reprezenta o minimă explicație pentru dezastrul de pe teren.

Stăteam şi mă întrebam: oare ce se întâmplă? Oare sunt într-un vis urât sau… Nu există explicaţie logică… Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel… Nu mai contează, am pierdut aşa cum am pierdut. Unii jucători, după intrarea mea,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: