Ce a pățit o badantă din Italia după ce s-a angajat în casa unui pensionar de 95 de ani. Ce i-a făcut bătrânul

HomeExterne

Ce a pățit o badantă din Italia după ce s-a angajat în casa unui pensionar de 95 de ani. Ce i-a făcut bătrânul

O badantă din Italia s-a adresat autorităților după ce bărbatul de care avea grijă, în vârstă de 95 de ani, a hărțuit-o. În urma plângerii și a

Soția magnatului italian Piero Ferrari, la Summitul de Etică în Business, de la Vatican. Romina Gingasu, discurs în fața ”greilor” din afaceri
O româncă de 18 ani a RĂPIT un bebeluș dintr-un spital din Germania
Tragedia care a INDIGNAT Polonia. O copilă a murit de frig la 500 de metri de politiștii care ar fi trebuit să o salveze

O badantă din Italia s-a adresat autorităților după ce bărbatul de care avea grijă, în vârstă de 95 de ani, a hărțuit-o.

În urma plângerii și a unei investigații a autorităților, un tribunal din Agrigento, Sicilia, l-a condamnat pe Gaetano Faja, bărbatul de care badanta avea grijă, la un an de închisoare.

Sentința a fost dispusă de judecătorul unic Agata Genna, potrivit rotalianul.com.

Judecătorul a mai dispus ca bărbatul să despăgubească victima, cu un avans de 1.000 de euro din suma totală care va fi decisă ulterior în instanța civilă.

Femeia a fost amenințată în repetate rânduri

Badanta, în vârstă de 52 de ani, s-a plâns autorităților că a fost hărțuită de bărbat și chiar ar fi fost amenințată de către acesta cu un cuțit.

Incidentele au avut loc în perioade distincte: în 2018 și în 2020, în plină perioadă de izolare cauzată de pandemia de COVID-19.

Bătrânul i-ar fi spus: „Te omor dacă pleci din casa mea și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1