Elon Musk și Bernard Arnault au luat prânzul, împreună, la Paris

HomeExterne

Elon Musk și Bernard Arnault au luat prânzul, împreună, la Paris

Elon Musk și Bernard Arnault sunt cei mai bogați oameni din lume, aceștia controlând – cumulat – aproape 470 de miliarde de dolari. Compania de

A murit Jacques Delors, fost preşedinte al Comisiei Europene
Ucraina folosește rachete nord-coreene împotriva forțelor ruse
Doi militari americani, suspectați că au ucis un bărbat în urma unei altercații

Elon Musk și Bernard Arnault sunt cei mai bogați oameni din lume, aceștia controlând – cumulat – aproape 470 de miliarde de dolari. Compania deținută de Bernard Arnault organizează o conferință pe teme tehnologice unde Elon Musk va lua cuvântul, iar cei doi au servit prânzul, împreună, la Paris, într-un hotel de lux.

CEO-ul Grupului LVMH – Bernard Arnault – a luat prânzul, vineri, cu CEO-ul Tesla, Elon Musk, la hotelul Cheval Blanc din Paris.

Cei mai bogați doi bărbați din lume au servit masa în hotelul de cinci stele deținut de LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) – cea mai mare companie producătoare de  bunuri de lux, fondată de Bernard Arnault în 1987, potrivit Bloomberg – chiar în centrul capitalei pariziene.

Cu această ocazie, Antoine Arnault, fiul miliardarului francez, a ținut să imortalizeze momentul printr- o fotografie ”istorică” făcută celor doi miliardari pe acoperișul hotelului Cheval Blanc, pe fundal apărând…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: