Momentul în care un avion de război rusesc se prăbușește, în FLĂCĂRI, în Marea Neagră a fost filmat

HomeExterne

Momentul în care un avion de război rusesc se prăbușește, în FLĂCĂRI, în Marea Neagră a fost filmat

Un avion militar rus s-a prăbuşit, joi, în largul Peninsulei ucrainene Crimeea, anexată de Rusia în 2014. Pilotul a avut timp să se catapulteze

Zeci de combatanți Hamas s-au predat / Netanyahu amenință, în contextul atacurilor Hezbollah, că Beirutul ar putea ajunge ca Fâșia Gaza
Xi Jinping intenționează să participe la un dineu cu manageri ai companiilor americane, în San Francisco
A spart România definitiv „gheața” austriacă? Locul unde s-ar putea tranșa „Air Schengen” pentru țara noastră

Un avion militar rus s-a prăbuşit, joi, în largul Peninsulei ucrainene Crimeea, anexată de Rusia în 2014. Pilotul a avut timp să se catapulteze, a anunţat guvernatorul instalat de către Moscova, Mihail Razvojaiev, citat de Știrile Pro TV.

„Un avion militar a căzut în mare. Pilotul s-a catapultat. El a fost salvat de către salvatorii din Sevastopol, la o distanţă de 200 de metri de mal. Viaţa sa nu se află în pericol”, a anunţat acesta, pe Telegram.

Sevastopol, care este sediul istoric al flotei ruse de la Marea Neagră, se află pe coasta de sud a Crimeei, teritoriu pe care Moscova l-a anexat în  2014.

Peninsula a fost supusă atacurilor ucrainene regulate, de când Rusia și-a lansat invazia sa la scară largă asupra acestei țări, în februarie 2022.

FOTO – Caracter ilustrativ: Profimedia

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0