”Îmi doresc ca tinerii să se simtă încurajați să rămână în România, casa lor este aici”

HomePolitică

”Îmi doresc ca tinerii să se simtă încurajați să rămână în România, casa lor este aici”

Un nou mandat la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse este onorant, transmite Gabriela Firea, iar toate proiectele aflate în

Împreună la guvernare, „Prin noi înșine” în alegeri / Ce mesaj electoral va avea PNL?
Preşedintele Klaus Iohannis i-a conferit Marelui Rabin al României, Menachem Hacohen, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer
Kelemen Hunor nu exclude o nouă coaliţie cu PSD şi PNL

Un nou mandat la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse este onorant, transmite Gabriela Firea, iar toate proiectele aflate în derulare vor continua.

După ce a primit votul de încredere în Parlamentul României și a depus jurământul în calitate de ministru în Guvernul Ciolacu, Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse precizează că va face tot posibilul pentru a duce la îndeplinire ”îndatoririle asumate prin semnătura dată în fața Președintelui României”.

Cu mâna pe Biblie, mi-am asumat continuarea mandatului ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse! «Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român!» Nu sunt simple vorbe, ci un angajament luat, cu mare responsabilitate și frică de Dumnezeu, în fața oamenilor”, notează Gabriela Firea în mediul online.

”Sunt onorată să fac parte din Guvernul…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: