La Ce Evenimente Poți Participa în Acest An La TIFF, Cel Mai Important Festival De Film Din România

HomeLifestyle

La Ce Evenimente Poți Participa în Acest An La TIFF, Cel Mai Important Festival De Film Din România

TIFF nu înseamnă doar filme, ci și evenimente. Iată câteva dintre surprizele pregătite pentru ediția din acest an: Regizorul Oliver Stone, premi

Horoscop Urania Săptămânal Pentru Berbec. Previziuni Pentru Perioada 18 – 24 Noiembrie 2023
INTERVIU. „Doar Un Artist O Să-ți înțeleagă Nebuniile Tale De Soprană”. Valentina Năforniță, Despre Cum Menții O Relație Atunci Când Ești Mereu Pe Scenă
Focul Lui Sumedru – De Unde Vine Tradiția

TIFF nu înseamnă doar filme, ci și evenimente. Iată câteva dintre surprizele pregătite pentru ediția din acest an:

Regizorul Oliver Stone, premiul pentru întreaga carieră

Oliver Stone este una dintre cele mai proeminente figuri ale Hollywood-ului din anii ‘80-’90. A câștigat trei premii Oscar, două ca regizor, pentru Plutonul (Platoon, 1986) și Născut pe 4 iulie ((Born on the Fourth of July, 1989), și unul pentru scenariu, cu Expresul de la miezul nopții (Midnight Express, r. Alan Parker, 1979), conform descrierii sale din AperiTIFF, broșura oficială a festivalului.

La TIFF va fi proiectat și ultimul documentar semnat Oliver Stone – „Nuclear Now” (2022) -, o investigație despre folosirea energiei nucleare ca alternativă la combustibilii fosili. Regizorul va participa la o dezbatere pe tema energiei nucleare.

Oliver Stone a fost criticat pentru modul în care l-a prezentat pe președintele rus Vladimir Putin într-o serie de interviuri….

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0