Diferența Dintre Smântână Pentru Frișcă și Frișcă Lichidă

HomeLifestyle

Diferența Dintre Smântână Pentru Frișcă și Frișcă Lichidă

Frișca și smânâna sunt ingrediente cunoscute și folosite în bucătărie pentru gustul deosebit pe care îl aduc în completarea preparatelor. Citeș

Horoscop 21 Decembrie 2023. Leii Vor Multe și Le Vor Foarte Repede, Dar știu și Ei Că Nu Se Poate Mereu Așa De Ușor
Cele Mai Periculoase Insecte Din Lume
Cum Se Obţine Laptele Praf. Ce Este Laptele Condensat

Frișca și smânâna sunt ingrediente cunoscute și folosite în bucătărie pentru gustul deosebit pe care îl aduc în completarea preparatelor. Citește mai jos care este diferența dintre smântână pentru frișcă și frișcă lichidă.

Ce este smântâna

Smântâna este produsul lactat compus din grăsimea ridicată la suprafața laptelui neomogenizat. În mod tradițional, din smântâna se obține untul și se poate produce frișcă.

Ce este frișca

Frișca bătută este produsul lactat care se produce prin baterea smântânii, adesea împreună cu zahăr sau alți îndulcitori. Se obține cu ajutorul unui tel ori a unui mixer electric și se bate într-un vas unde temperatura nu trebuie să depășească 10 grade C.

Frișca este, de fapt, grăsimea din laptele integral, obținută prin separarea laptelui pasteurizat, un proces tehnologic cu scopul de a distruge bacteriile dăunătoare, care apoi este omogenizată în așa fel încât grăsimea să fie…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0