CS Iernut – Ciucaș Tărlungeni a fost condusă de un arbitru FIFA

HomeSport

CS Iernut – Ciucaș Tărlungeni a fost condusă de un arbitru FIFA

CS Iernut și Ciucaș Tărlungeni, campioanele județelor Mureș, respectiv Brașov, au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), manșa tur a barajul

Obsesia Serenei Williams. Rivala Simonei Halep a recunoscut cum îi place să se pozeze
Leo Messi și Argentina pot pierde Cupa Mondială câștigată!
Giovanni Becali forțează obținerea unui salariu uriaș pentru Dennis Man

CS Iernut și Ciucaș Tărlungeni, campioanele județelor Mureș, respectiv Brașov, au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), manșa tur a barajului de promovare în Liga 3, desfășurată sâmbătă, 17 iunie, pe stadionul ”Cornel Orza” din Iernut.

Deși au condus cu 1-0 și 2-1 cu golurile marcate de Marius Nicodim (21) și Rareș Coltofeanu (63), brașovenii s-au văzut de fiecare dată egalați, Andrei Stoica (32) și Andrei Balea (90), astfel că promovarea se va decide săptămâna viitoare, sâmbătă, 24 iunie, începând de la ora 17:30, la Tărlungeni.

  • Partida tur a barajului de promovare în Liga 3 dintre CS Iernut și Ciucaș Tălungeni a fost arbitrată de la centru de ”ecusonul” FIFA Radu Petrescu.

Spectacol cu patru goluri între CS Iernut și Ciucaș Tărlungeni

Chiar dacă pornea favorită înaintea dublei de baraj, Ciucaș Tărlungeni a avut probleme cu echipa campioană a județului Mureș. CS Iernut, cu Viorel Șaim, fost fotbalist în Liga…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0