CS Iernut – Ciucaș Tărlungeni a fost condusă de un arbitru FIFA

HomeSport

CS Iernut – Ciucaș Tărlungeni a fost condusă de un arbitru FIFA

CS Iernut și Ciucaș Tărlungeni, campioanele județelor Mureș, respectiv Brașov, au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), manșa tur a barajul

Răzvan Onea a semnat contractul! Anunțul făcut de Rapid București
Cum și-a dat seama Ion Țiriac pe un drum de 40 de minute, prin București, că românii au prea mulți bani
Florinel Coman a dat două goluri în FCSB

CS Iernut și Ciucaș Tărlungeni, campioanele județelor Mureș, respectiv Brașov, au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), manșa tur a barajului de promovare în Liga 3, desfășurată sâmbătă, 17 iunie, pe stadionul ”Cornel Orza” din Iernut.

Deși au condus cu 1-0 și 2-1 cu golurile marcate de Marius Nicodim (21) și Rareș Coltofeanu (63), brașovenii s-au văzut de fiecare dată egalați, Andrei Stoica (32) și Andrei Balea (90), astfel că promovarea se va decide săptămâna viitoare, sâmbătă, 24 iunie, începând de la ora 17:30, la Tărlungeni.

  • Partida tur a barajului de promovare în Liga 3 dintre CS Iernut și Ciucaș Tălungeni a fost arbitrată de la centru de ”ecusonul” FIFA Radu Petrescu.

Spectacol cu patru goluri între CS Iernut și Ciucaș Tărlungeni

Chiar dacă pornea favorită înaintea dublei de baraj, Ciucaș Tărlungeni a avut probleme cu echipa campioană a județului Mureș. CS Iernut, cu Viorel Șaim, fost fotbalist în Liga…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0