Marcel Ciolacu, întâlniri importante la început de săptămână

HomePolitică

Marcel Ciolacu, întâlniri importante la început de săptămână

Întâlniri importante pentru premierul Marcel Ciolacu. Acesta se va vedea luni, 19 iunie, cu Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a Rom

Ce spune Marcel Ciolacu, după ce CE a aprobat cererea de plată 2
Adrian Severin, fost ministru al Afacerilor Externe: „Israelul pierde războiul de comunicare”
Prilej excelent să lucrăm împreună pentru cetățenii noștri

Întâlniri importante pentru premierul Marcel Ciolacu. Acesta se va vedea luni, 19 iunie, cu Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României, începând cu ora 10.00. De la ora 13.30, Ciolacu are programată o întâlnire cu Alfred Stern, CEO OMV AG, dar și cu Christina Verchere, CEO OMV Petrom.

Ambele întâlniri vor avea loc la Palatul Victoria. Până la acest moment, Guvernul României nu a făcut publice și temele de discuție.

Reamintim că OMV Petrom, cea mai mare companie integrată de energie din sud-estul Europei, a stârnit o serie de controverse în spațiul public și la nivel oficial atunci când a refuzat să plătească  taxa de solidaritate de 1 miliard de euro, stabilită pe baza regulamentului decis la nivel european.

Grupul a motivat că are „sub 75% din cifra de afaceri din sectoarele definite în ordonanță. Vestea bună este că statul român a încasat în 2022 de la OMV Petrom 20 de miliarde de lei, o sumă fără precedent în…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0