Politologul Stelian Tănase, despre prezența Dianei Șoșoacă la recepțiile de la Ambasada Rusiei: ”Abominabil gest”

HomePolitică

Politologul Stelian Tănase, despre prezența Dianei Șoșoacă la recepțiile de la Ambasada Rusiei: ”Abominabil gest”

Politologul și scriitorul Stelian Tănase consideră că participarea senatoarei Diana Șoșoacă la recepțiile organizate de Ambasada Rusiei reprezi

Silvestru Șoșoacă, exclus oficial din partidul soției lui
România susţine extinderea şi diversificarea agendei relaţiei UE-Vietnam
Pilonul 2 de pensii rămâne neatins. Ce spun miniștrii lui Marcel Ciolacu despre amendamentul care a creat discordie în coaliție

Politologul și scriitorul Stelian Tănase consideră că participarea senatoarei Diana Șoșoacă la recepțiile organizate de Ambasada Rusiei reprezintă un gest ”abominabil”, iar astfel e vizite ar trebui pedepsite.

Stelian Tănase a transmis acest mesaj fără echivoc în timpul emisiunii Insider Politic de la Prima TV, punctând și că persoanele care susțin, public, ”prietenia cu Moscova” se situează, practic, împotriva intereselor naționale ale României.

Politologul a analizat, de-a lungul timpului, subiectul regimurilor totalitare și, întrebat cum caracterizează prezența Dianei Șoșoacă la Ambasada Rusiei, a fost tranșant.

”Abominabil gest. Aceste persoane trebuiau pedepsite. Eu sunt liberal, nu susţin pedeapsa, admonestarea, dar sunt situaţii de o gravitate atât de mare, încât nu poţi să te joci cu ambiguităţi. Cine face asemenea lucruri trebuie pedepsit imediat.

Există un regulament al Parlamentului, există o morală publică,…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0