BREAKING NEWS | Rapid s-a despărțit de Adrian Mutu! Reacția șoc a lui Dan Șucu: „Îmi pare rău, dar dragoste cu sila nu se poate!”

HomeSport

BREAKING NEWS | Rapid s-a despărțit de Adrian Mutu! Reacția șoc a lui Dan Șucu: „Îmi pare rău, dar dragoste cu sila nu se poate!”

Rapid s-a despărțit de Adrian Mutu! Dan Șucu dă de înțeles că nu l-a putut convinge pe „Briliant” să continue în Giuleșt

Bulgarul Ivaylo Petev nu a vrut să divulge discursul secret pe care l-a ținut în vestiar în fața fotbaliștilor, la pauza meciului FC U Craiova
Concordia Chiajna, ultimul meci de Liga 2 în 2023
Top 5 revelații în Superliga! Fotbaliștii care au depășit așteptările

Rapid s-a despărțit de Adrian Mutu! Dan Șucu dă de înțeles că nu l-a putut convinge pe „Briliant” să continue în Giulești, așa că „dragoste cu sila nu se poate”.

Rapid s-a despărțit de Adrian Mutu! Reacția lui Dan Șucu: „Multă baftă în continuare!”

Dan Șucu i-a urat „multă baftă” lui Adrian Mutu, însă nu a ezitat să-l „înțepe” pe acesta și a subliniat că „dragoste cu sila nu se poate”.

Cu Adrian Mutu pe bancă, Rapid a obținut 28 de victorii, 12 egaluri, pierzând 16 meciuri.

„Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuții în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid. Ce mi-ar plăcea, însă, să vă marturisesc este că în urmă cu un an și jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri.

Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0