Ce lovitură pentru Farul! Încă 10 milioane de euro pentru proiect

HomeSport

Ce lovitură pentru Farul! Încă 10 milioane de euro pentru proiect

Orașul Constanța va avea un stadion nou, iar Farul Constanța și Gheorghe Hagi au primit o veste senzațională: autorități

Rafael Nadal, de-a dreptul impresionat de Carlos Alcaraz, conaționalul său și jucătorul care l-a detronat pe Novak Djokovic în finala Wimbledon
A plecat de la FCSB, dar nu a schimbat de măsurile de tipul „Gigi Becali”!
Cum se fac delegările arbitrilor în Superliga! Becali rupe tăcerea

Orașul Constanța va avea un stadion nou, iar Farul Constanța și Gheorghe Hagi au primit o veste senzațională: autoritățile vor aloca zece milioane de euro în plus pentru proiect.

Ce lovitură pentru Farul! Încă 10 milioane de euro pentru proiectul „Gheorghe Hagi”

Potrivit site-ului focuspress.ro, Compania Națională de Investiții (CNI) a solicitat alocarea a 57 de milioane de lei în plus din bugetul local, adică echivalentul a aproximativ 10 milioane de euro, ca urmare a majorării prețurilor de la momentul întocmirii studiului de fezabilitate până în prezent. În caz contrar, licitația s-ar fi putut anula.

În cursul zilei de luni, 19 iunie, consilierii locali din Constanța au votat în unanimitate, astfel că proiectul va merge mai departe.

Așadar, costul total va ajunge la 90 de milioane de euro, cu zece milioane de euro mai mult decât era preconizat inițial.

„Această creştere a preţului ofertat este datorat…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: