Zile Libere 2023. O Nouă Minivacanţă De 4 Zile Pentru Români în Luna August

HomeLifestyle

Zile Libere 2023. O Nouă Minivacanţă De 4 Zile Pentru Români în Luna August

După minivacanța de la începutul lunii iunie, românii se pregătesc de o nouă minivacanță de patru zile. Următoarea minivacanță pentru români va

Horoscop Urania Săptămânal Pentru Gemeni. Previziuni Pentru Perioada 30 Septembrie – 6 Octombrie 2023
Rețetă Bulgur Simplu | Libertatea
Horoscop 8 Iunie 2023. Capricornii Ar Fi Bine Să Aleagă Să Fie Ei Cei Cumsecade Astăzi și Abia Apoi Să Ceară Ceva De La Apropiați

După minivacanța de la începutul lunii iunie, românii se pregătesc de o nouă minivacanță de patru zile. Următoarea minivacanță pentru români va avea loc în luna august.

Pe 15 august, este sărbătorită Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria, zi care este declarată sărbătoare legală. Anul acesta pică într-o zi de marți, și prin urmare, Guvernul a stabilit încă din decembrie o punte cu weekendul, declarând liberă și ziua de luni, 14 august. Așadar, românii se pot bucura de cea de-a treia minivacanță  în perioada 12-15 august.

Zile libere 2023

În România există 15 sărbători legale, conform legislației în vigoare. Alte zile libere, dacă vor exista, vor fi anunțate în primele două săptămâni din an, astfel încât companiile și angajații să poată planifica programul din timp. 

Trei noi minivacanțe a câte patru zile libere fiecare, în 2023, pentru bugetari

În anul 2023, bugetarii vor avea noi zile libere: 23…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: