Vor avea mai puține ministere

HomePolitică

Vor avea mai puține ministere

Deputatul PSD Gabriel Zetea a vorbit, la GÂNDUL EXCLUSIV, despre comportamentul „total neloial, al celor de la UDMR”, legat de „valorile Români

Degete acuzatoare îndreptate către Clotilde Armand după colapsul CET Grivița: ”Regina incompetenței”
”Nu putem continua să luăm, la nesfârșit, resursele armatelor noastre”
Marcel Ciolacu despre pensiile speciale: Îmi mențin părerea că e necesară o REFORMĂ și o voi duce până la capăt

Deputatul PSD Gabriel Zetea a vorbit, la GÂNDUL EXCLUSIV, despre comportamentul „total neloial, al celor de la UDMR”, legat de „valorile României ca stat” și despre faptul că Marcel Ciolacu „le-a bătut obrazul” în momentul în care au dat vot negativ asupra legii ”Anul Iuliu Maniu”.  Zetea a menționat că, pentru a-și menține o majoritate parlamentară stabilă, PNL și PSD au nevoie de UDMR la guvernare, ”dar nu în orice condiții”. Astfel, UDMR ar urma să piardă cel puțin un minister. 

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a explicat, pentru GÂNDUL, flexibilitatea protocolului de guvernare, a cărui negociere va avea efect și asupra ministerelor deținute de UDMR, în ciuda pretențiilor formațiunii de a-și păstra toate portofoliile, ulterior rocadei guvernamentale. Deputatul PSD atrage atenția colegilor din Coaliție că, în ciuda discursului politic afișat, ei sunt demnitari ai statului român.

”În momentul în care aduci o…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0