„Voi fi primarul general și pe ce mă bazez? Pe clasa muncitoare, pe oamenii mulți, pe cei care au fost dezamăgiți”

HomePolitică

„Voi fi primarul general și pe ce mă bazez? Pe clasa muncitoare, pe oamenii mulți, pe cei care au fost dezamăgiți”

Cristian Popescu Piedone este convins că are șanse mari să câștige alegerile după cursa electorală pentru Primăria Capitalei. Sâmbătă seara, la

Medvedev avertizează că primirea Ucrainei în NATO ar însemna „un Al Treilea Război Mondial”
Olguța Vasilescu, lăudată de PSD pentru cel mai frumos brad din Europa. Moș Crăciun a furat startul. Sfântul Andrei mai are de așteptat
”Eduard Hellvig ar fi un candidat puternic la preşedinţia României”

Cristian Popescu Piedone este convins că are șanse mari să câștige alegerile după cursa electorală pentru Primăria Capitalei. Sâmbătă seara, la Realitatea PLUS, edilul Sectorului 5 a transmis un mesaj clar: „Voi fi primarul general și pe ce mă bazez? Pe clasa muncitoare, pe oamenii mulți, pe cei care au fost dezamăgiți”.

Popescu Piedone a povestit momentele dificile prin care a trecut după Colectiv, când s-a văzut „într-o arenă în care imperatorul era pornit deja să stea cu degetul jos”.

„Când toată lumea arunca cu pietre și mă făcea criminal pentru Colectiv am zis (…) Domnule, m-am întors în antichitate ca un gladiator, am vrut să văd ce spune plebea, cum îi considerau (n.r. pe oameni) atunci împărații și am intrat într-o arenă așa în care imperatorul era pornit deja să stea cu degetul jos.
(…) Dar ei m-au judecat pentru mine, chiar dacă am primit acea condamnare și am stat un an și o lună la odihnă și le…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0