”Urmează cumulul pensiei cu salariul

HomePolitică

”Urmează cumulul pensiei cu salariul

În urma votului de luni din Parlament, prin care pensiile parlamentarilor au fost tăiate, Marcel Ciolacu a anunțat că ”urmează cumulul pensiei

Analizăm scoaterea lor din zona urbană
PNL, ședință de 10 minute / Lipsa consensului în coaliție amână Consiliul Național al PNL / Liberalii merg cu același mandat vineri
Nicolae Ciucă, după lansarea sistemului PATRIOT: Spațiul aerian al țării noastre este, de astăzi, mai sigur

În urma votului de luni din Parlament, prin care pensiile parlamentarilor au fost tăiate, Marcel Ciolacu a anunțat că ”urmează cumulul pensiei cu salariul” excepție făcând aleșii locali, dar și actorii, profesorii universitari sau medicii care predau.

Premierul Marcel Ciolacu a menționat că nu are pensie specială deoarece a demisionat în ultima zi a fiecăruia dintre cele două mandate parlamentare. Mai mult de atât, președintele PSD anunță că are în plan eliminarea cumulului pensiei cu salariul, cu mici excepții:

”Ceea ce am votat astăzi, vreau să vă reamintesc, eu nu am pensie specială. În ultima zi de mandat, în cele două mandate pe care le-am avut, mi-am dat demisia și cred că dacă ar fi făcut toți parlamentarii acest lucru în acest moment, n-am mai fi ipocriți să încercăm să transferăm de la unul la altul victoriile, dar și insuccesele.

A existat o majoritate de dreapta în România, lucru pe care îl cunosc și eu, îl…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0