VIDEO EXCLUSIV | Protest în Piața Victoriei după scandalul azilelor groazei

HomePolitică

VIDEO EXCLUSIV | Protest în Piața Victoriei după scandalul azilelor groazei

Câteva sute de oameni sperau să reaprindă Piața Victoriei. Nu mai mult de vreo 200. Fitilul a fost de data aceasta scandalul azilelor groazei.

Marcel Boloș își ia adio de la Guvernul Ciucă. Ce speră fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene de la Guvernul Ciolacu
PNL intră în familia politică fondată de Thatcher, Chirac și Bush Sr. / „Partidele de centru-dreapta trebuie să fie unite în apărarea liberalismului”
Șeful CNAIR a verificat lucrările de pe tronsonul 4 al autostrăzii Sibiu-Pitești/ Antreprenorul și-a asumat deschiderea circulației mai devreme

Câteva sute de oameni sperau să reaprindă Piața Victoriei. Nu mai mult de vreo 200. Fitilul a fost de data aceasta scandalul azilelor groazei. Revedicarea a fost și politică, dar mai ales punctuală. De vină pentru numărul infim nu a fost doar canicula, dar și faptul că adevăratul protest va demara în week-end, conform anunțurilor de mobilizare de pe rețelele sociale. Protestatarii nu sunt mulțumiți doar cu capul lui Budăi, fostul ministru a Muncii, ei cer epurare și la Sănătate, Familie sau Interne.

„Dacă politicienii responsabili știau, trebuie să plece pentru ticăloșie, dacă nu știau trebuie să plece pentru incompetență, afima o protestatară”.

„Vinovăția, juridic, poate fi greu de demonstrat, dar iresposabilitatea este imposibil de ascuns, a subliniat un alt protestatar”.

„Premierul Marcel Ciolacu nu a făcut altceva prin valurile de demiteri, decât să coafeze situația, să mute funcționari în locul altor…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: