Un stomatolog a crezut că a comis CRIMA perfectă, când și-a ucis soția, dar a omis un mic detaliu

HomeExterne

Un stomatolog a crezut că a comis CRIMA perfectă, când și-a ucis soția, dar a omis un mic detaliu

James Craig, un stomatolog american din Colorado, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că și-a ucis soția, iar el chiar ar fi putut scăpa nepede

Moscova neagă informațiile transmise de Kiev despre moartea comandantului Flotei ruse a Mării Negre
Pe timp de război, nu mergi în vacanță! SBU percheziționează casa deputatului ucrainean care a fost în Mardive
UE sancționează șapte persoane acuzate de destabilizarea Moldovei

James Craig, un stomatolog american din Colorado, în vârstă de 45 de ani, este acuzat că și-a ucis soția, iar el chiar ar fi putut scăpa nepedepsit dacă nu omitea un mic detaliu.

A căutat pe internet răspunsuri la întrebări precum „arsenicul este detectat la autopsie?” sau „cum să faci ca o crimă să arate ca un atac de cord” cu câteva săptămâni înainte ca soția lui să moară, a dezvăluit un detectiv de poliție.

Mai mult, medicul a folosit un computer din cabinetul său stomatologic din Aurora pentru căutări, în luna februarie, a precizat detectivul Bobbi Olson.

Poliția suspectează că Craig a pus otravă în shake-urile cu proteine pe care soția sa le consuma înainte de a merge la sală. El ar fi făcut asta pentru a-și putea continua relația pe care o avea cu o altă femeie.

Anchetatorii cred că, pe 6 martie, James Craig a pus arsenic într-unul dintre shake-urile cu proteine pe care el i le făcea în mod obișnuit soției și…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: