Vica Blochina, refuzată de propriul copil

HomeSport

Vica Blochina, refuzată de propriul copil

Vica Blochina a mărturisit recent că a fost refuzată de fiul ei și al Victor Pițurcă, atunci când i-a propus să meargă c

Nicolae Stanciu, iritat de întrebările jurnaliștilor înaintea meciului România
Petrolul – FC Botoșani 0-0, Live Video Online, în etapa a 17-a din Superliga. Vali Țicu revine pentru ploieșteni. Moldovenii speră să se ridice de pe ultima poziție a clasamentului
Gazonul de la Arcul de Triumf va fi tot mai prost!

Vica Blochina a mărturisit recent că a fost refuzată de fiul ei și al Victor Pițurcă, atunci când i-a propus să meargă cu ea în vacanță. Edan are deja 17 ani și locuiește cu tatăl său, fostul selecționer român.

Vica Blochina a fost refuzată de propriul fiu

În urmă cu doi ani, fiul Vicăi Blochina a decis că vrea să locuiască cu tatăl său, Victor Pițurcă. Aflat în casa părintelui său, adolescentul, acum în vârstă de 17 ani, se vede din ce în ce mai rar cu Vica Blochina, cea care i-a dat viață. Ba mai mult de atât, Edan a refuzat-o pe aceasta când l-a invitat în vacanță și i-a pus condiții dure în ceea ce îl privește.

Blondina a dezvăluit că-și vede fiul destul de rar, însă țin legătura. De curând, Vica i-a propus fiului ei să meargă împreună într-o vacanță, dar băiatul a refuzat-o.

„Fiul meu e bine, ieri am vorbit cu el și l-am întrebat dacă vrea să meargă cu mine în vacanță. Nu…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1