Halucinant! În Niger, oamenii cer venirea Rusiei la putere și dau foc steagurilor Franței

HomeExterne

Halucinant! În Niger, oamenii cer venirea Rusiei la putere și dau foc steagurilor Franței

Probleme uriașe în Niger! În fața sediului Ambasadei Franţei din Niger s-au adunat, duminică, mii de manifestanţi care scandau împotriva Franţe

Israelul acuză Africa de Sud, la Curtea Internațională de Justiție, de complicitate cu HAMAS /”Încearcă să obțină avantaj militar”
„Moscova nu luptă doar în Ucraina, este o amenințare și pentru alte țări”
Hamas a început să PREDEA Crucii Roşii ostatici israelieni. Imagini emoționante: ”Mama s-a întors!”

Probleme uriașe în Niger! În fața sediului Ambasadei Franţei din Niger s-au adunat, duminică, mii de manifestanţi care scandau împotriva Franţei.

Mai mult decât atât, manifestanții fluturat steaguri ale Rusiei. Întâmplarea a fost relatată de un jurnalist al publicației „Le Figaro”, care se afla la faţa locului.

Potrivit acestuia, atmosfera era extrem de tensionată faţă de jurnaliştii care acoperă evenimentul, scrie cotidianul francez.

Aceşti manifestanţi participă la o adunare în susţinerea militarilor pucişti ai generalului Tchiani, care l-au răsturnat de la putere pe preşedintele Mohamed Bazoum.

”Noi vrem Rusia. Vrem ca partenerii noştri să ne însoţească în independenţa noastră. Vrem să urmăm exemplul verilor noştri din Mali şi Burkina Faso”, spune Abdoulaye, un manifestant înfăşurat într-un steag rusesc.

”Vrem ca Franţa să plece! De 60 de ani, Franţa îşi dictează voinţa africanilor. Trebuie ca asta să…

Citeşte mai mult

Comentarii

WORDPRESS: 0
DISQUS: